Julio Roberts lepotičili s ptičjim drekom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka je morala za svojo vlogo v filmu Mirror, Mirror potrpeti marsikaj, tudi ptičje iztrebke na obrazu.
Oglej si celoten članek

Julii Roberts, ki v filmu Mirror, Mirror, osnovanem na zgodbi o Sneguljčici, igra vlogo zlobne kraljice Clementianne, so kot del lepotnega tretmaja na kožo nanašali tudi ptičje iztrebke. In medtem ko je to igralki predstavljajo pravo trpljenje, je režiser Tarsem Singh v tem užival. "Vsa tista 'lepotila' so bila grozna. Tarsem je užival v vsaki minuti, jaz pa sem trpela. Mislim, da mu je bilo to v veliko veselje," je povedala 44-letna zvezdnica.

Sicer je bila vloga za igralko, ki je vajena igranja bolj pozitivnih likov, zabavna izkušnja, saj ji je omogočila več svobode. Poleg tega je oskarjevka priznala, da je inspiracijo za svojo vlogo jemala tudi od svojega zvezdniškega kolega Georgea Clooneyja. "Jemala sem jo od določenih ljudi, ki jih poznam bolje, kot bi si jih želela, na primer Georgea Clooneyja," je povedala.

V filmu nastopajo tudi Lily Collins kot Sneguljčica, Armie Hammer v vlogi princa Andrewa Alcotta, Sean Bean pa je upodobil kralja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.