Magazin > VIP
23 ogledov

Julio Roberts lepotičili s ptičjim drekom

Julia Roberts FameFlynet
Igralka je morala za svojo vlogo v filmu Mirror, Mirror potrpeti marsikaj, tudi ptičje iztrebke na obrazu.

Julii Roberts, ki v filmu Mirror, Mirror, osnovanem na zgodbi o Sneguljčici, igra vlogo zlobne kraljice Clementianne, so kot del lepotnega tretmaja na kožo nanašali tudi ptičje iztrebke. In medtem ko je to igralki predstavljajo pravo trpljenje, je režiser Tarsem Singh v tem užival. "Vsa tista 'lepotila' so bila grozna. Tarsem je užival v vsaki minuti, jaz pa sem trpela. Mislim, da mu je bilo to v veliko veselje," je povedala 44-letna zvezdnica.

Sicer je bila vloga za igralko, ki je vajena igranja bolj pozitivnih likov, zabavna izkušnja, saj ji je omogočila več svobode. Poleg tega je oskarjevka priznala, da je inspiracijo za svojo vlogo jemala tudi od svojega zvezdniškega kolega Georgea Clooneyja. "Jemala sem jo od določenih ljudi, ki jih poznam bolje, kot bi si jih želela, na primer Georgea Clooneyja," je povedala.

V filmu nastopajo tudi Lily Collins kot Sneguljčica, Armie Hammer v vlogi princa Andrewa Alcotta, Sean Bean pa je upodobil kralja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.