Junaško reševanje princa Williama

Foto: Žurnal24 Policija še preiskuje, zakaj je Anno tako zanimal princ William. Je imela kaj za
Vsako dekle sanja, da bi jo iz težav rešil princ. To je doživela Britanka Ruby Lawrence, ki jo je rešil nihče drug kot – princ William.
Oglej si celoten članek

Ruby, ki si je zlomila nogo pri vzponu na goro Snowdon, je William s svojimi kolegi rešil s helikopterjem, s katerim je upravljal kar sam. 21-letna Ruby je priznala, da sploh ni opazila, kdo je bil njen rešitelj, dokler ji tega niso povedali v bolnišnici. Dodala je, da bi bil njen fant, ki je umrl v eksploziji bombe v Afganistanu, zelo ljubosumen na njenega rešitelja.

"Dan bi bil zelo ljubosumen. Zame je bil šok, ko sem izvedela, da je ravno princ William upravljal s helikopterjem, s katerim so me rešili z gore. Sram me je, ker nisem vedela, da je bil to on," je povedala Ruby. "Če ne bi bilo njega in njegovih prijateljev reševalcev, bi umrla," je dodala Ruby, ki je vzpon na goro organizirala v spomin na pokojnega fanta.

"Hodili smo kakšnih 15 minut, ko sem padla s police. Nog nisem čutila, bilo pa je kakšnih 20 stopinj Celzija pod ničlo. Kmalu sem zaslišala helikopter in želim si le, da bi se lahko Williamu zahvalila že takrat," je dodala Ruby.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.