Magazin > VIP
37 ogledov

Junaško reševanje princa Williama

Policija še preiskuje, zakaj je Anno tako zanimal princ William. Je imela kaj za Žurnal24 main
Vsako dekle sanja, da bi jo iz težav rešil princ. To je doživela Britanka Ruby Lawrence, ki jo je rešil nihče drug kot – princ William.

Ruby, ki si je zlomila nogo pri vzponu na goro Snowdon, je William s svojimi kolegi rešil s helikopterjem, s katerim je upravljal kar sam. 21-letna Ruby je priznala, da sploh ni opazila, kdo je bil njen rešitelj, dokler ji tega niso povedali v bolnišnici. Dodala je, da bi bil njen fant, ki je umrl v eksploziji bombe v Afganistanu, zelo ljubosumen na njenega rešitelja.

"Dan bi bil zelo ljubosumen. Zame je bil šok, ko sem izvedela, da je ravno princ William upravljal s helikopterjem, s katerim so me rešili z gore. Sram me je, ker nisem vedela, da je bil to on," je povedala Ruby. "Če ne bi bilo njega in njegovih prijateljev reševalcev, bi umrla," je dodala Ruby, ki je vzpon na goro organizirala v spomin na pokojnega fanta.

"Hodili smo kakšnih 15 minut, ko sem padla s police. Nog nisem čutila, bilo pa je kakšnih 20 stopinj Celzija pod ničlo. Kmalu sem zaslišala helikopter in želim si le, da bi se lahko Williamu zahvalila že takrat," je dodala Ruby.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.