Jure potrdil ljubezensko razmerje

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Jure Štekar naj bi na Facebooku potrdil, da sta z Nino Bratovž par.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook jure štekar Najslavnejši vinar Jure Štekar, ki je v šovu Ljubezen na deželi iskal življenjsko sopotnico, je včeraj na svojem Facebook profilu potrdil zvezo z Nino Bratovž, hčerko kuharja Janeza Bratovža.

Govorice, da se med njima nekaj plete, so se pojavile v začetku decembra, in sicer po festivalu vin.
"Z Nino se poznava že dolgo časa in sva dobra prijatelja. Spoznala sva  se poslovno, saj ima njena družina restavracijo, v kateri prodajajo naša vina. Nina je bila, tako kot jaz, ta konec tedna na festivalu vin, kjer sva se srečala in skupaj spila kozarec vina. Vinarji in gostinci se pogosto družimo, zato poznam kar nekaj drugih deklet, ki so iz gostinstva. Upam, da mi ne bodo pripisali vsake, saj bom potem samo še novinarjem odgovarjal in pojasnjeval," je takrat za nas povedal Jure.

Očitno so mu tokrat novinarji pripisali ta pravo …

Tudi Nina je na Facebooku potrdila razmerje. Ob fotografiji sobe za masaže je zapisala. "Oh ja težko nam je... - se počuti ljubljeno z osebo Štekar Vina Jure."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:20 30. December 2013.

    brezveznež

  • 17:18 29. December 2013.

    Nina. Dokazala si, kar sem vedel že preje, da lepa dekleta nimate veliko pameti, ko vas zmeša tip, kot je …

  • 15:21 29. December 2013.

    LIMONE... LIMONE... LIMONE...<br />Kdo kupi slovenske LIMONE... LIMONE... LIMONE...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.