Magazin > VIP
28 ogledov

Jure potrdil ljubezensko razmerje

jure Štekar Nina Bratovž Mediaspeed.net
Jure Štekar naj bi na Facebooku potrdil, da sta z Nino Bratovž par.

jure štekar | Avtor: Facebook Facebook
Najslavnejši vinar Jure Štekar, ki je v šovu Ljubezen na deželi iskal življenjsko sopotnico, je včeraj na svojem Facebook profilu potrdil zvezo z Nino Bratovž, hčerko kuharja Janeza Bratovža.

Govorice, da se med njima nekaj plete, so se pojavile v začetku decembra, in sicer po festivalu vin.
"Z Nino se poznava že dolgo časa in sva dobra prijatelja. Spoznala sva  se poslovno, saj ima njena družina restavracijo, v kateri prodajajo naša vina. Nina je bila, tako kot jaz, ta konec tedna na festivalu vin, kjer sva se srečala in skupaj spila kozarec vina. Vinarji in gostinci se pogosto družimo, zato poznam kar nekaj drugih deklet, ki so iz gostinstva. Upam, da mi ne bodo pripisali vsake, saj bom potem samo še novinarjem odgovarjal in pojasnjeval," je takrat za nas povedal Jure.

Očitno so mu tokrat novinarji pripisali ta pravo …

Tudi Nina je na Facebooku potrdila razmerje. Ob fotografiji sobe za masaže je zapisala. "Oh ja težko nam je... - se počuti ljubljeno z osebo Štekar Vina Jure."

Komentarjev 3
  • _vanilla_ 16:20 30.december 2013.

    brezveznež

  • Ziher 17:18 29.december 2013.

    Nina. Dokazala si, kar sem vedel že preje, da lepa dekleta nimate veliko pameti, ko vas zmeša tip, kot je tale Jurček. Bejži stran od tega zaspaneta, samovšečneža...ipd. Izkoristil bo le tvojo naivnost in lepoto, ter slavo tvojega očeta. On ...prikaži večn je promotor samega sebe in njegovih vin, kako tega ne vidiš? Srčno upam, da se motim, čeprav se ponavadi ne.

  • Oxxo 15:21 29.december 2013.

    LIMONE... LIMONE... LIMONE...Kdo kupi slovenske LIMONE... LIMONE... LIMONE...