Jure Štekar se je zaročil!

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Slavni vinar Jure Štekar se je pred kamerami zaročil.
Oglej si celoten članek

Jure Štekar je pred nekaj meseci iskal ljubezen v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi, vendar je našel ljubezen v Nini Bratovž, s katero se je poznal že od prej.

Pred kratkim pa sta se zaljubljenca tudi zaročila. A vse je bila (žal) le predstava za kamere, potem ko so o njuni ljubezni snemali prispevek na Planet TV. "To je bila samo fora, midva sva se hecala," je povedal Jure, ki je Nini na prst sicer nataknil obroček, vendar je bil iz vrvice.

Na vprašanje, ali res že razmišlja o zaroki, je skrivnostno odgovoril, da so to osebne stvari. Se je pa malce bolj razgovoril, ko smo ga povprašali, ali je še prezgodaj, da bi razmišljala o poroki. "Da, midva greva korak za korakom. Bomo videli."

Je pa sicer nad Nino čisto navdušen. Pravi, da je izjemno pridna. "Prime se vsakega dela, hitro se nauči vsake stvari, ne da bi ji bilo treba dvakrat pokazati, kar se tiče dela v vinogradu," jo je pohvalil in dodal, da ji je na njej najbolj všeč to, da zelo dobro kuha.

Ker pa ima Nina službo v Ljubljani, se na Štekarjevo domačijo še ni preselila. O tem, kdaj in ali se bo, je Jure skrivnostno dejal: "Bomo videli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:45 27. Februar 2014.

    Rocky Balboa...adriaaan!

  • 18:55 27. Februar 2014.

    Kateri RESEN in KVALITETEN vinar se pa ima cajt tako zajebavat po medijih? To mu je slaba reklama. V kolikor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.