Magazin > VIP
115 ogledov

Jure Štekar se je zaročil!

jure Štekar Nina Bratovž Mediaspeed.net
Slavni vinar Jure Štekar se je pred kamerami zaročil.

Jure Štekar je pred nekaj meseci iskal ljubezen v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi, vendar je našel ljubezen v Nini Bratovž, s katero se je poznal že od prej.

Pred kratkim pa sta se zaljubljenca tudi zaročila. A vse je bila (žal) le predstava za kamere, potem ko so o njuni ljubezni snemali prispevek na Planet TV. "To je bila samo fora, midva sva se hecala," je povedal Jure, ki je Nini na prst sicer nataknil obroček, vendar je bil iz vrvice.

Na vprašanje, ali res že razmišlja o zaroki, je skrivnostno odgovoril, da so to osebne stvari. Se je pa malce bolj razgovoril, ko smo ga povprašali, ali je še prezgodaj, da bi razmišljala o poroki. "Da, midva greva korak za korakom. Bomo videli."

Je pa sicer nad Nino čisto navdušen. Pravi, da je izjemno pridna. "Prime se vsakega dela, hitro se nauči vsake stvari, ne da bi ji bilo treba dvakrat pokazati, kar se tiče dela v vinogradu," jo je pohvalil in dodal, da ji je na njej najbolj všeč to, da zelo dobro kuha.

Ker pa ima Nina službo v Ljubljani, se na Štekarjevo domačijo še ni preselila. O tem, kdaj in ali se bo, je Jure skrivnostno dejal: "Bomo videli."

Komentarjev 2
  • antitrust 20:45 27.februar 2014.

    Rocky Balboa...adriaaan!

  • Trovlak 18:55 27.februar 2014.

    Kateri RESEN in KVALITETEN vinar se pa ima cajt tako zajebavat po medijih? To mu je slaba reklama. V kolikor se želi iti vinarstvo na pravi ravni, naj si omisli kakšnega okoliškega vinarja, ki živi spodobno, marljivo življenje in predvsem ...prikaži več vinarjem primerno. Ne grem se stereotipstva, ampak vseeno je to nekako tako kot, če bi mi kdo rekel, da je kdorkoli izmed Rammsteinov pater.