Justin Bieber ima "neozdravljivo bolezen"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sedaj je znano, zakaj se je pevec umaknil iz javnosti.
Oglej si celoten članek

Že od leta 2018 oboževalce kanadskega pevca Justina Bieberja močno skrbi za njegovo duševno zdravje. Zvezdnika so namreč na ulici večkrat ujeli v solzah. Govorilo se je, da je žalosten zaradi Selene Gomez in da ni prepričan, ali se je zaročil s pravo. Lani pa so kot razlog za njegovo krhko duševno stanje navajali stres.

25-letnik je sedaj v dokumentarnem filmu priznal, da ima depresijo, ki pa jo je sprožila borelioza. Preden je konec lanskega leta dobil diagnozo, so ga več mesecev neuspešno zdravili z različnimi zdravili. "Ljudje so govorili, da je Justin Bieber videti slabo, kot da bi bil na drogah, pri tem pa niso vedeli, da so pred kratkim odkrili, da imam boreliozo,“ je povedal pevec in dodal, da je bolezen napadla njegovo kožo, slabo vpliva tudi na delovanje možganov, raven energije in njegovo splošno počutje. "Za menoj so težka leta, a pravo zdravljenje mi bo pomagalo pri boju s to za zdaj neozdravljivo boleznijo. Vrnil se bom še močnejši kot kdajkoli prej.“

Boreliozo prenašajo klopi. Med simptome bolezni spadajo izpuščaji, vročina, glavoboli in utrujenost ter bolečine v sklepih in mišicah. 

Magazin Zaskrbljujoče fotografije: Justin Bieber objokan in shujšan
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:45 15. Januar 2020.

    Borelioza je popolnoma ozdravljiva bolezen , to da pa pusti posledice , pa ni več bolezen ampak trajna poškodba določenih …

  • 14:37 9. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:23 9. Januar 2020.

    Žurnal, kakšna je razlika med "neozdravljivo boleznijo" in neozdravljivo boleznijo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.