Magazin > VIP
34049 ogledov

Justin Bieber ima "neozdravljivo bolezen"

justin bieber Profimedia
Sedaj je znano, zakaj se je pevec umaknil iz javnosti.

Že od leta 2018 oboževalce kanadskega pevca Justina Bieberja močno skrbi za njegovo duševno zdravje. Zvezdnika so namreč na ulici večkrat ujeli v solzah. Govorilo se je, da je žalosten zaradi Selene Gomez in da ni prepričan, ali se je zaročil s pravo. Lani pa so kot razlog za njegovo krhko duševno stanje navajali stres.

25-letnik je sedaj v dokumentarnem filmu priznal, da ima depresijo, ki pa jo je sprožila borelioza. Preden je konec lanskega leta dobil diagnozo, so ga več mesecev neuspešno zdravili z različnimi zdravili. "Ljudje so govorili, da je Justin Bieber videti slabo, kot da bi bil na drogah, pri tem pa niso vedeli, da so pred kratkim odkrili, da imam boreliozo,“ je povedal pevec in dodal, da je bolezen napadla njegovo kožo, slabo vpliva tudi na delovanje možganov, raven energije in njegovo splošno počutje. "Za menoj so težka leta, a pravo zdravljenje mi bo pomagalo pri boju s to za zdaj neozdravljivo boleznijo. Vrnil se bom še močnejši kot kdajkoli prej.“

Boreliozo prenašajo klopi. Med simptome bolezni spadajo izpuščaji, vročina, glavoboli in utrujenost ter bolečine v sklepih in mišicah. 

justin bieber Magazin Zaskrbljujoče fotografije: Justin Bieber objokan in shujšan
 
Komentarjev 4
  • Žurnalček 10:45 15.januar 2020.

    Borelioza je popolnoma ozdravljiva bolezen , to da pa pusti posledice , pa ni več bolezen ampak trajna poškodba določenih organov , pač odvistno , v katerem stadiju so ti je odkrili ! Neozdravljiv je samo rak od 3. stopnje ...prikaži veče naprej ter AIDS. Vedenske motnje pa povzročajo tablete in ne bolezen . Sam če smo pošten , tale je rojen za SIDO !

  • flutelan 14:37 09.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • VojtehVišenhofer 13:23 09.januar 2020.

    Žurnal, kakšna je razlika med "neozdravljivo boleznijo" in neozdravljivo boleznijo?