Magazin > VIP
3836 ogledov

Justin Bieber: "Ne počuti se cel, ni mu niti do slave"

Justin Bieber
Očitno se Justin Bieber še vedno bori s preteklostjo.

Po tem, ko je prejšnji teden odjeknila novica, da je Selena Gomez zaradi zdravstvenih težav, s katerimi se sooča po presaditvi ledvice, pristala v psihiatrični bolnišnici, je to zadelo tudi njenega bivšega fanta Justina Bieberja. Čeprav je Justin poročen z manekenko Hailey Baldwin, je vir blizu pevca zaupal, da se Bieber ne počuti cel in da trenutno ni v najboljši koži.

selena gomez Magazin Selena Gomez po presaditvi ledvice spet v bolnišnici

Že nekaj časa ne kaže nobenega interese pa tem, da je slaven in oboževan, stagnira pa tudi kot glasbenik. Zveza z Baldwinovo naj bi mu do določene mere pomagala, a se še vedno sooča z demoni, s katerimi se mora spopasti sam.

justin bieber Magazin Stric potrdil: Justin Bieber in Hailey sta poročena!

Novica, da je njegova nekdanja velika ljubezen hospitalizirana, ga je še bolj potrla. Justin Seleni želi le to, da bi bila srečna. Ko je izvedel, kako je z njenim zdravstvenim stanjem, se je brez Hailey, vidno potrt, zatekel v cerkev, v miru in samoti pa se je odpravil tudi na sprehod v naravo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice