Magazin > VIP
9823 ogledov

Tako se je Selena odzvala na Justinovo zaroko

Selena Gomez Profimedias
Kako se je na zaroko Justina Bieberja odzvala Selena Gomez, s katero je imel pevec dolga leta viharno in strastno razmerje?

Selena izjave za medije seveda ni podala, a kot pravijo, slika pove več kot tisoč besed. Selenina asistentka je na Instagramu namreč objavila fotografijo do ušes nasmejane igralke na jahti, ki v družbi prijateljev pluje okoli New Yorka. Vsa srečna in z božansko postavo v kopalkah, ni videti, da bi jo novica o zaroki Justina Bieberja pretirano prizadela in tako tudi je, pravijo viri.

Justin Bieber Magazin To je punca, ki je Seleni speljala Biberja

"Seveda je bila presenečena, a Justina pozna in ve, da pogosto sprejema nagle odločitve. Povsem ga je prebolela in naredila križ čez njuno vezo ob zadnjem razhodu. Tisto je bil res še zadnji poskus, a je videla, da ne gre. Trenutno je srečna, osredotoča se nase, druži se s prijateljicami in hodi v cerkev. Justin sploh ni tema pogovorov in prav tako zmenki z novimi fanti," je zaupal vir blizu igralke.

american music awards, justin bieber Magazin Justin Bieber pred to lepotico padel na kolena

Justinu in njegovi sveži zaročenki Hailey Baldwin je očitno v drugo usojeno, medtem ko se jima s Seleno tudi v drugo ni izšlo. 

 

bestfriendddddd

A post shared by Theresa Marie Mingus (@tmarie247) on

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice