Magazin > VIP
2523 ogledov

Prekletstvo Disneyjevih zvezd tudi nad Gomezovo

Selena Gomez, Mandy Gomez
Po osebni stiski pevke Demi Lovato se v Hollywoodu veliko govori o prekletstvu, ki se drži mladih zvezdnikov, ki so zasloveli na legendarnem TV programu Disney Channel.

demi lovato | Avtor: Profimedia Profimedia
Po tem, ko se je priljubljena pevka Demi Lovato predozirala s heroinom, je v Hollywoodu na dan zopet prišla problematika številnih otroških zvezdnikov, ki, ko kamere ugasnejo, zabredejo v težave. Demi, ki je že z rosnimi petnajstimi postala ena najbolj propagiranih Diseneyjevih mladinskih zvezdnikov, namreč ni edina, z odvisnostjo se je namreč soočalo kar nekaj njenih igralskih in pevskih kolegov. Lovatova se je v past kokaina, alkohola, bulemije in bipolarne motnje ujela že zelo zgodaj in leta 2010 preživela na kliniki za odvajanje. Marca letos je obeležila šest let treznosti, a očitno jo je ponovno odneslo čez rob.

Britney Spears | Avtor: Profimedias Profimedias
Že zgodba ene prvih Disneyjevih otroških zvezd, Britney Spears, je nakazala na problematiko, s katero se morajo soočati mladi zvezdniki. Pritisk slave v kombinaciji z izobiljem in osebnimi težavami je bil leta 2007 za Britney prevelik in zlomila se je pred očmi javnosti. Javnost se verjetno še danes spominja, kako si je pobrila lase. Danes Britney živi v Las Vegasu, kjer nastopa v svojem uspešnem pevskem šovu.

Popularni High School Musical je iz otroškega zvezdnika Zaca Efrona naredil milijonarja. S soigralko Vanesso Hudgens sta postala par tudi zasebno in poskrbela za pravo najstniško evforijo. Zaca je leta 2013 zaneslo čez rob in zaradi odvisnosti od kokaina je pristal na kliniki za odvajanje.

Amanda Bynes | Avtor: Profimedias Profimedias
Navzkriž z zakonom pa se je leta 2007 znašla tudi Mischa Barton, ki je vozila pod vplivom alkohola. Škandal pa je zanetila še leta 2017, ko je napol gola vpila po ulicah in kasneje pojasnila, da so ji, medtem ko je žurala s prijatelji, v pijačo podtaknili drogo.

Serijo škandalov je povzročila tudi Amanda Bynes, ki je lansko leto priznala, da je bila vse to posledica zlorabe drog. Na kliniki za odvajanje, ki je specializirana za mlade, ki doživljajo čustvene travme, se soočajo z odvisnostjo in ostalimi duševnimi krizami, se je leta 2013 zdravila tudi Selena Gomez, vendar je njen tiskoni predstavnik takrat povedal, da razlog ni bil zloraba drog. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice