Magazin > VIP
8191 ogledov

Justin Bieber: So ga v zaroko z manekenko prisilili?

justin bieber
1/3
Justin Bieber in Hailey Baldwin sta se pretekli teden zaročila. Je Bieber na kolena padel prostovoljno?

Po enem mesecu zveze je Justin Bieber pred manekenko Hailey Baldwin padel na kolena in jo pred celo restavracijo prosil za roko. Pevec bi moral od sreče lebdeti nad oblaki, a temu, kot kaže, ni tako. Paparaci so ga ujeli v New Yorku, kako je sedel ob robu ceste, se pogovarjal po telefonu in jokal. S kom je govoril, ni znano, je pa Justin nekaj minut prej stopil iz avtomobila, v katerem je sedela njegova zaročenka.

justin bieber | Avtor: Profimedia Profimedia

Mnogi se sedaj sprašujejo, ali je Justin prostovoljno padel na kolena ali ga je k temu spodbudil duhovnik Carl Lentz, vodja cerkve Hillsong. Njihovi obredi bolj kot na mašo spominjajo na rock koncerte. Člani te cerkev so tudi sestre Kardashian, Selena Gomez in Hailey Baldwin. Justin je pri Lentzu našel uteho pred nekaj leti, ko je bil tik pred zlomom. Moška sta se spoprijateljila in Justin mu menda sedaj slepo zaupa, saj mu je pomagal v težkih časih in iz njega naredil vernika. Kako gorečega, priča verz iz Bibilije, ki ga je na Instagramu objavil v zapisu o zaroki: "Tisti, ki je našel ženo, je našel dobro stvar in Bog mu bo naklonjen.“ Bieber je še izpostavil, da tudi čas zaroke kaže na božjo intervencijo. "Božji 'tajming' je popoln. Zaročila sva se na sedmi dan sedmega meseca. Sedmica je število duhovne popolnosti.“

justin bieber | Avtor: Profimedia Profimedia

Justin, ki se je iz izgubljenega dečka prelevil v gorečega vernika, je za cerkev najboljša reklama. Nikogar zato ne bi čudilo, če bi mu Lentz namignil, da je čas, da se poroči, pevec pa bi ga ubogal.

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 09:32 14.julij 2018.

    Tastar njen ga bo utopil prvič ko ga zagleda :)