Justin Bieber: "Ne počuti se cel, ni mu niti do slave"

Foto: Profimedia
Očitno se Justin Bieber še vedno bori s preteklostjo.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je prejšnji teden odjeknila novica, da je Selena Gomez zaradi zdravstvenih težav, s katerimi se sooča po presaditvi ledvice, pristala v psihiatrični bolnišnici, je to zadelo tudi njenega bivšega fanta Justina Bieberja. Čeprav je Justin poročen z manekenko Hailey Baldwin, je vir blizu pevca zaupal, da se Bieber ne počuti cel in da trenutno ni v najboljši koži.

Magazin Selena Gomez po presaditvi ledvice spet v bolnišnici

Že nekaj časa ne kaže nobenega interese pa tem, da je slaven in oboževan, stagnira pa tudi kot glasbenik. Zveza z Baldwinovo naj bi mu do določene mere pomagala, a se še vedno sooča z demoni, s katerimi se mora spopasti sam.

Magazin Stric potrdil: Justin Bieber in Hailey sta poročena!

Novica, da je njegova nekdanja velika ljubezen hospitalizirana, ga je še bolj potrla. Justin Seleni želi le to, da bi bila srečna. Ko je izvedel, kako je z njenim zdravstvenim stanjem, se je brez Hailey, vidno potrt, zatekel v cerkev, v miru in samoti pa se je odpravil tudi na sprehod v naravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.