Justin na pogrebu sam, z Jen škriplje?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston in Justin Theroux naj bi se vse bolj oddaljevala od poroke. Justina so samega opazili celo na pogrebu prijatelja Philipa Seymourja Hoffmana.
Oglej si celoten članek

Pretekli petek so se zvezdniki poslovili od igralca Philipa Seymourja Hoffmana, ki je zaradi predoziranja umrl pet dni prej. Med žalujočimi je bil tudi Justin Theroux, zaročenec Jennifer Aniston, ki je bil velik Philipov prijatelj in zaupnik. Številni so zato pričakovali, da bo Jen Justinu v teh težkih trenutkih stala ob strani, a je ni bilo na spregled. Spletni portal RadarOnline.com poroča tudi o tem, da se parček v javnosti skupaj ni pojavil že več kot en mesec. 

Paparaci so ju nazadnje fotografirali decembra na počitnicah v Mehiki, kjer pa nista bila videti ravno ljubeča. Justina so nato opazili v Los Angelesu, potem pa je odletel v New York. Kot poroča omenjeni portal, je 42-letni igralec že večkrat povedal, da se v Los Angelesu nikoli ni počutil kot doma in da je mesto "grozno". V nasprotju z njim je Jennifer na svoj kalifornijski dom navezana.

Zvezdnika sta zaročena že leto in pol, a kot kaže, se poroka ne obeta prav kmalu, če sploh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.