Magazin > VIP
35 ogledov

Justin na pogrebu sam, z Jen škriplje?

Justin Theroux FameFlynet
Jennifer Aniston in Justin Theroux naj bi se vse bolj oddaljevala od poroke. Justina so samega opazili celo na pogrebu prijatelja Philipa Seymourja Hoffmana.

Pretekli petek so se zvezdniki poslovili od igralca Philipa Seymourja Hoffmana, ki je zaradi predoziranja umrl pet dni prej. Med žalujočimi je bil tudi Justin Theroux, zaročenec Jennifer Aniston, ki je bil velik Philipov prijatelj in zaupnik. Številni so zato pričakovali, da bo Jen Justinu v teh težkih trenutkih stala ob strani, a je ni bilo na spregled. Spletni portal RadarOnline.com poroča tudi o tem, da se parček v javnosti skupaj ni pojavil že več kot en mesec. 

Paparaci so ju nazadnje fotografirali decembra na počitnicah v Mehiki, kjer pa nista bila videti ravno ljubeča. Justina so nato opazili v Los Angelesu, potem pa je odletel v New York. Kot poroča omenjeni portal, je 42-letni igralec že večkrat povedal, da se v Los Angelesu nikoli ni počutil kot doma in da je mesto "grozno". V nasprotju z njim je Jennifer na svoj kalifornijski dom navezana.

Zvezdnika sta zaročena že leto in pol, a kot kaže, se poroka ne obeta prav kmalu, če sploh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.