Justin se ni želel poročiti z Anistonovo

Foto: Profimedia
Imel je pomisleke.
Oglej si celoten članek

Justin Theroux bi moral nastopiti v pogovorni oddaji The Late Show with Stephen Colbert, a je prihod v zadnjem hipu odpovedal. Igralec se je verjetno zbal, da mu bo voditelj postavljaj neprijetna vprašanja o ločitvi od Jennifer Aniston. Da se razhajata, je zvezdniški par razglasil 15. februarja. Kot sta povedala, sta se razšla že lani.

Danes se je sicer razvedelo tudi, da je Justin že nekaj časa živel v hišici za goste. "Ko je bil Justin v Los Angelesu pri Jennifer, je večino časa preživel v hiši za goste, ki se nahaja ob vili,“ je povedal vir.

Govori se sicer tudi, da je imel par že pred poroko pred dvema letoma težave, in sicer zaradi ločenih domov. Jennifer živi v Los Angelesu, Justin pa v New Yorku. "Že pred poroko je imel pomisleke, ker se nista mogla dogovorita, kje bosta živela. Justin je bil močno zaljubljen v Jen, a poroka je zanj predstavljala le kos papirja,“ je povedal vir in dodal, da si je poroke želela Jennifer, ker se je javnost ves čas spraševala, ali bo kdaj našla srečo. Justin je v poroko privolil, ker je ni želel izgubiti.


Ločitev hotel on Jennifer Aniston ni takšna, kot se zdi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.