Justin se norčuje iz Jessice

Foto: Žurnal24 Justin naj bi se iz svojega dekleta neprimerno norčeval. (Foto: Flynet/JLP)
Burno razmerje Jessice Biel in Justina Timberlaka, za katero mediji ves čas ugibajo, ali še stoji na trdnih temeljih, je znova napolnilo rumene medije.
Oglej si celoten članek

Tokrat naj bi se Justin in Jessica sprla zaradi njegove bivše Cameron Diaz, s katero snema romantično komedijo  Bad Teacher. Več virov namreč trdi, da sta se nekdanja zaljubljenca odkrito spogledovala na snemanju v kalifornijski Valencii.   "Justin je resnično prizadel Jessico, ko je sprejel to vlogo, in dosegla sta kritično točko v njunem razmerju," je njegov prijatelj zaupal medijem. "Resnično ne vem, ali lahko preživita," je dodal.

Foto: Žurnal24

 

Na snemanju se Cameron in Justin zelo zabavata. "Veliko je smeha, šal na njun račun in vragolij za kamero," je povedal vir. "Cameron je do njega osladna, spogledljivo hodi naokoli v ozkih oblačilih," je še dodal.

Justin naj bi se pred prijatelji celo norčeval iz Jessice Biel. Ti trdijo, da se, čeprav jo je njegova mama lepo sprejela, ne bosta poročila, saj je on ne spoštuje več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.