Magazin > VIP
41 ogledov

Justin se norčuje iz Jessice

Justin naj bi se iz svojega dekleta neprimerno norčeval. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Burno razmerje Jessice Biel in Justina Timberlaka, za katero mediji ves čas ugibajo, ali še stoji na trdnih temeljih, je znova napolnilo rumene medije.

Tokrat naj bi se Justin in Jessica sprla zaradi njegove bivše Cameron Diaz, s katero snema romantično komedijo  Bad Teacher. Več virov namreč trdi, da sta se nekdanja zaljubljenca odkrito spogledovala na snemanju v kalifornijski Valencii.   "Justin je resnično prizadel Jessico, ko je sprejel to vlogo, in dosegla sta kritično točko v njunem razmerju," je njegov prijatelj zaupal medijem. "Resnično ne vem, ali lahko preživita," je dodal.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Na snemanju se Cameron in Justin zelo zabavata. "Veliko je smeha, šal na njun račun in vragolij za kamero," je povedal vir. "Cameron je do njega osladna, spogledljivo hodi naokoli v ozkih oblačilih," je še dodal.

Justin naj bi se pred prijatelji celo norčeval iz Jessice Biel. Ti trdijo, da se, čeprav jo je njegova mama lepo sprejela, ne bosta poročila, saj je on ne spoštuje več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.