K temu lepotcu se je stiskal Damjan Murko, ki pravi, da ga le izkorišča

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Razkrivamo, v kakšnem odnosu sta.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv damjan murko Pevec in organizator porok, Damjan Murko, je na družbenih omrežjih objavil fotografijo, na kateri se stiska k postavnemu temnolascu. Za naš medij je razkril, v kakšnem odnosu sta. "Tomi Gomilšek je izjemno uspešen podjetnik s Ptuja. Poznava se že 10 let. Ker ne vozim, me je vozil na nastope, občasno me še vedno. Moja družina se z njegovo dobro razume, ta fotografija pa je nastala med nastopom, ko me je ravno on najel za zaključno zabavo svojega podjetja."

Damjan nam je še zaupal, da je prijatelja, ki je tudi znan dobrodelnež, spoznal po nekem koncertu in da je takoj opazil, da je dobrega srca. "Bil je zelo vljuden in takoj sem videl, da ga lahko izkoristim, ker nimam šoferja (smeh)," se je v svojem stilu pošalil pevec, ki bo silvestrski večer preživel na Kopah. "Letos se bom domov vrnil že zgodaj in izpolnil obljubo ter ženo peljal na silvestrsko večerjo," je še dodal. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:27 1. Januar 2023.

    Ta Murka se stiska k marsikomu,da ga scuza,ljudje pa še vedno nasedajo...njegova žena sedi doma 24ur in boga moli,Murko pa …

  • 12:05 1. Januar 2023.

    Kakšna jajca. Pozabili ste zraven napisat OGLASNO SPOROČILO.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.