Magazin > VIP
41402 ogledov

K temu lepotcu se je stiskal Damjan Murko, ki pravi, da ga le izkorišča

Damjan Murko Osebni arhiv
Razkrivamo, v kakšnem odnosu sta.

damjan murko | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Pevec in organizator porok, Damjan Murko, je na družbenih omrežjih objavil fotografijo, na kateri se stiska k postavnemu temnolascu. Za naš medij je razkril, v kakšnem odnosu sta. "Tomi Gomilšek je izjemno uspešen podjetnik s Ptuja. Poznava se že 10 let. Ker ne vozim, me je vozil na nastope, občasno me še vedno. Moja družina se z njegovo dobro razume, ta fotografija pa je nastala med nastopom, ko me je ravno on najel za zaključno zabavo svojega podjetja."

Damjan nam je še zaupal, da je prijatelja, ki je tudi znan dobrodelnež, spoznal po nekem koncertu in da je takoj opazil, da je dobrega srca. "Bil je zelo vljuden in takoj sem videl, da ga lahko izkoristim, ker nimam šoferja (smeh)," se je v svojem stilu pošalil pevec, ki bo silvestrski večer preživel na Kopah. "Letos se bom domov vrnil že zgodaj in izpolnil obljubo ter ženo peljal na silvestrsko večerjo," je še dodal. 

 

 

Komentarjev 2
  • Miha65 13:27 01.januar 2023.

    Ta Murka se stiska k marsikomu,da ga scuza,ljudje pa še vedno nasedajo...njegova žena sedi doma 24ur in boga moli,Murko pa posledično Juri tipe naokoli!.Če bi z njo bilo vse oky?kot taka ženska z stvarmi na mestu tega ne bi prenašala.!😂

  • robi2107 12:05 01.januar 2023.

    Kakšna jajca. Pozabili ste zraven napisat OGLASNO SPOROČILO.