Kaj bi rekli, če bi za javnost tako telovadila vaša žena?

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Najprej je z ritko opletala njegova hči, zdaj pa še žena!
Oglej si celoten članek

Alec Baldwin je obkrožen z lepoticami. Z lepoticami, ki svoj stas rade delijo s širnim svetom. Prejšnji teden se je pred celim New Yorkom slekla njegova hči Ireland in to objavila na Instagramu, kjer njegova 26 let mlajša žena redno objavlja vroče telovadne videe. Zadnjega je posnela kar v spodnjih hlačkah in priznati morate, da je postava 35-letne Hilarie, ki ima za sabo kar štiri porode, vredna zavidanja. 

Hilaria je sicer učiteljica joge in na svojem Instagram profilu pogosto objavlja telovadne vaje, ki vzamejo le nekaj minut, a so izredno učinkovite. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:38 11. Avgust 2019.

    Resnica boli, komentarji še bolj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.