Kaj bo Letizia dobila in kaj izgubila?

Foto: EPA
Foto: EPA
V javnost so pricurljale podrobnosti iz dokumentov, ki sta jih podpisala španski prestolonaslednik Felipe in njegova žena Letizia in ki bi v veljavo stopili v primeru ločitve.
Oglej si celoten članek

Zakon španskega prestolonaslednika Felipeja zagotovo ni dolgočasen. Da v zakonu škripa, se govori že leta. Letizia naj bi bila tako nesrečna, da je zbolela za motnjami prehranjevanja. Celo dvor je priznal, da imata zakonca vzpone in padce.

Kraljica Sofija je zakonu nasprotovala že od samega začetka. Za njenega sina Letizia, nekdanja novinarka, ni bila dovolj dobra, saj ni modre krvi. Zato so poskrbeli, da bodo prinčevi otroci v primeru ločitve živeli pri očetu.

Letizia je podpisala pogodbo, ki sta jo sestavila njen odvetnik (zastopal jo je bratranec) in odvetnik dvora. Zanjo bo tudi po ločitvi zelo dobro poskrbljeno. Dobivala bo bogato preživnino, imela pa bo tudi letno in zimsko rezidenco ter več zaposlenih. Izgubila pa bo obe hčerki, saj bo skrbništvo dobil le Felipe.

Bi vi podpisali takšno pogodbo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.