Magazin > VIP
33 ogledov

Kaj bo Letizia dobila in kaj izgubila?

letizia felipe EPA
V javnost so pricurljale podrobnosti iz dokumentov, ki sta jih podpisala španski prestolonaslednik Felipe in njegova žena Letizia in ki bi v veljavo stopili v primeru ločitve.

Zakon španskega prestolonaslednika Felipeja zagotovo ni dolgočasen. Da v zakonu škripa, se govori že leta. Letizia naj bi bila tako nesrečna, da je zbolela za motnjami prehranjevanja. Celo dvor je priznal, da imata zakonca vzpone in padce.

Kraljica Sofija je zakonu nasprotovala že od samega začetka. Za njenega sina Letizia, nekdanja novinarka, ni bila dovolj dobra, saj ni modre krvi. Zato so poskrbeli, da bodo prinčevi otroci v primeru ločitve živeli pri očetu.

Letizia je podpisala pogodbo, ki sta jo sestavila njen odvetnik (zastopal jo je bratranec) in odvetnik dvora. Zanjo bo tudi po ločitvi zelo dobro poskrbljeno. Dobivala bo bogato preživnino, imela pa bo tudi letno in zimsko rezidenco ter več zaposlenih. Izgubila pa bo obe hčerki, saj bo skrbništvo dobil le Felipe.

Bi vi podpisali takšno pogodbo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.