Kaj imajo radi moški? Brazilsko ali grmiček?

Foto: Profimedia čevlji, nizka peta, petka, salonarji, ženska, obutev
Kaj je moškim bolj všeč? Je to tisto, kar danes vidimo v revijah in filmih za odrasle, ali jim je bolj všeč naravni 'afriški' stil intimne pričeske?
Oglej si celoten članek

Popolna depilacija na intimnih delih popularnost dolguje filmom za odrasle. Raziskava, ki so jo objavili na enem od ameriških spletnih medijev kaže na to, da se moški strinjajo, da bi ženske morale skrbeti za svoje 'grmičke'.

Kar 41odstotkov moških najraje vidi, da je ženska spodaj popolnoma gola. 38 odstotkov pa se strinja, da mora vsaka odrasla ženska na sebi imeti vsaj kakšno dlako, a vseeno mora biti pričeska urejena. Petnajst odstotkov moškim je vseeno, kako se ženska uredi, saj menijo, da je to njihova odločitev, pet odstotkov moških pa ima raje naravno pričesko.

Kar se tiče urejanja moških intimnih delov, pa 48 odstotkov moških priznava, da ne čutijo pritiska s strani ženske, a so vseeno radi urejeni. Ena petina vprašanih se uredi, če jih to prosi ženska, druga petina moških pa meni, da ženske od njih pričakujejo, da se bodo uredili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.