Kaj imajo ženske najraje?

Foto: Žurnal24 par, ljubezen, poljub Foto: Žurnal24 mama, hčerka Foto: Žurnal24 fotografije, fotografija Foto: Žurnal24 ženska, prijateljici Foto: Žurnal24 kuža, mops, ljubljenček Foto: Žurnal24 prenosni računalnik Foto: Žurnal24 likalnik za lase Foto: Žurnal24 torba Foto: Žurnal24 torbica Foto: Žurnal24 avto Foto: Žurnal24 čevlji, nakupovanje Foto: Žurnal24 maskara, ženska Foto: Žurnal24 medvedek, plišasta igračka Foto: Žurnal24 psimo Foto: Žurnal24 copati Foto: Žurnal24 prstan Foto: Žurnal24 mp3 predvajalnik, slušalke Foto: Žurnal24 pinceta Foto: Žurnal24 uhani Foto: Žurnal24 mobilni telefon
Koga ali kaj imajo ženske najraje na vsem svetu? Ne, to niso njihovi fantje oziroma partnerji. Ti so pristali šele na petem mestu.
Oglej si celoten članek

V Veliki Britaniji so raziskovali, kaj imajo ženske najraje. In raziskava, v katero je bilo vključenih štiri tisoč žensk, je postregla s presenečenji. Približno 40 odstotkov žensk je izjavilo, da bi bile obupane, če bi izgubile mobilni telefon, in tretjina je priznala, da bi lahko srečno živele tudi brez moškega. Večina pa je priznala še nekaj bolj šokantnega! V zameno za malo manj kot 770 tisoč evrov (oziroma 700 tisoč britanskih funtov) bi bile pripravljene zapustiti partnerja.

Mama je ena sama
Čisto na vrhu lestvice dvajsetih stvari in ljudi, ki jih imajo ženske najraje, so njihove matere. "Razumljivo je, da so matere na vrhu, saj so tu, da poslušajo, nudijo podporo in so najboljše prijateljice mnogih deklet," so pojasnili predstavniki spletne strani, ki je izvedla raziskavo. Partnerji so torej končali štiri mesta nižje kot matere, kdo in kaj je še med dvajseterico oseb in stvari, brez katerih ženskam ni živeti, pa poglejte v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.