Magazin
50 ogledov

Kaj imajo ženske najraje?

par, ljubezen, poljub
1/20
Žurnal24 main
Koga ali kaj imajo ženske najraje na vsem svetu? Ne, to niso njihovi fantje oziroma partnerji. Ti so pristali šele na petem mestu.

V Veliki Britaniji so raziskovali, kaj imajo ženske najraje. In raziskava, v katero je bilo vključenih štiri tisoč žensk, je postregla s presenečenji. Približno 40 odstotkov žensk je izjavilo, da bi bile obupane, če bi izgubile mobilni telefon, in tretjina je priznala, da bi lahko srečno živele tudi brez moškega. Večina pa je priznala še nekaj bolj šokantnega! V zameno za malo manj kot 770 tisoč evrov (oziroma 700 tisoč britanskih funtov) bi bile pripravljene zapustiti partnerja.

Mama je ena sama
Čisto na vrhu lestvice dvajsetih stvari in ljudi, ki jih imajo ženske najraje, so njihove matere. "Razumljivo je, da so matere na vrhu, saj so tu, da poslušajo, nudijo podporo in so najboljše prijateljice mnogih deklet," so pojasnili predstavniki spletne strani, ki je izvedla raziskavo. Partnerji so torej končali štiri mesta nižje kot matere, kdo in kaj je še med dvajseterico oseb in stvari, brez katerih ženskam ni živeti, pa poglejte v fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.