Kaj je s Schumacherjevimi milijoni?

Foto: EPA michael schumacher Foto: EPA corinna schumacher Foto: Reuters Ralf Rolf Schumacher bolnišnica Grenoble nesreča Foto: EPA Michael Schumacher Corinna Foto: EPA michael schumacher, Corinna Schumacher Foto: Profimedia michael schumacher
Nemški mediji o tem, kaj se je zgodilo s premoženjem nekdanjega dirkača.
Oglej si celoten članek

Od nesreče, v kateri se je poškodoval nekdanji prvak formule 1 Michael Schumacher, so minila štiri leta. Njegovo zdravstveno stanje je še naprej uganka. 

Pri Bunte so se razpisali o tem, kaj se je zgodilo s Schumacherjevim premoženjem. Roko nad njim naj bi namreč še vedno imel dirkačev oče Rolf. Michael je svojega očeta za upravljanje s premoženjem pooblastil že leta 1992, preklical pa ga ni. 

Foto: EPA corinna schumacher

Corinna je kmalu po nesreči dala vlogo, s katero bi dobila pravico opravljati moževe posle, saj jih sam ne more več. Ne glede na to, pa mora Corinna v posameznih primerih dobiti dovoljenje švicarskega organa, ki zagotavlja zaščito oseb, ki ne morejo skrbeti zase. Če bi želela vzeti posojilo, prodati ali kupiti nepremičnine ali izvesti veliko denarno transakcijo, ji mora to najprej dovoliti omenjeni organ. 

Upravičenci v Schumacherjevi oporoki naj bi bili žena in oba otroka. Oče Rolf pa naj bi, vsaj teoretično, lahko zastopal tudi Michaelove naslednike. 

Foto: Reuters Ralf Rolf Schumacher bolnišnica Grenoble nesreča

Kot piše Bunte, se Schumacherjevi bližnji dobro razumejo in tako (še) ni prišlo do razprtij glede denarja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.