Magazin > VIP
7831 ogledov

Kaj je s Schumacherjevimi milijoni?

michael schumacher
1/6
EPA
Nemški mediji o tem, kaj se je zgodilo s premoženjem nekdanjega dirkača.

Od nesreče, v kateri se je poškodoval nekdanji prvak formule 1 Michael Schumacher, so minila štiri leta. Njegovo zdravstveno stanje je še naprej uganka. 

Pri Bunte so se razpisali o tem, kaj se je zgodilo s Schumacherjevim premoženjem. Roko nad njim naj bi namreč še vedno imel dirkačev oče Rolf. Michael je svojega očeta za upravljanje s premoženjem pooblastil že leta 1992, preklical pa ga ni. 

corinna schumacher | Avtor: EPA EPA

Corinna je kmalu po nesreči dala vlogo, s katero bi dobila pravico opravljati moževe posle, saj jih sam ne more več. Ne glede na to, pa mora Corinna v posameznih primerih dobiti dovoljenje švicarskega organa, ki zagotavlja zaščito oseb, ki ne morejo skrbeti zase. Če bi želela vzeti posojilo, prodati ali kupiti nepremičnine ali izvesti veliko denarno transakcijo, ji mora to najprej dovoliti omenjeni organ. 

Upravičenci v Schumacherjevi oporoki naj bi bili žena in oba otroka. Oče Rolf pa naj bi, vsaj teoretično, lahko zastopal tudi Michaelove naslednike. 

Ralf Rolf Schumacher bolnišnica Grenoble nesreča | Avtor: Reuters Reuters

Kot piše Bunte, se Schumacherjevi bližnji dobro razumejo in tako (še) ni prišlo do razprtij glede denarja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice