Magazin > VIP
14630 ogledov

Schumacherjeva hčerka ganila javnost

gina maria schumacher
Starša sta na Gino Mario Schumacher zagotovo ponosna.

gina maria schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia
20-letna Gina Maria Schumacher je dobila nagrado (Audi Generation Award) za svoje športne dosežke. Hčerka dirkaške legende je namreč evropska prvakinja v "western“ jahanju. Lepotička je po nagrado prišla v spremstvu fanta in Schumijeve menedžerke Sabine Kehm.

V svojem zahvalnem govoru je povedala, da je to zanjo razburljiv trenutek in da je ostala brez besed. "Rada bi se zahvalila žiriji, da me je izbrala. Počaščena sem, da sem dobila to nagrado. Predvsem pa bi se rada zahvalila staršem za vsakodnevno ljubezen in podporo,“ je Gina Maria še izjavila in ganila prisotne v dvorani. Kako blizu si je družina Schumacher, je možno sicer razbrati tudi iz njenega odgovora na vprašanje, kateri je njen najljubši kotiček na svetu. "Najraje sem doma. Tam se počutim najbolje,“ je povedala.

Doma se zdravi tudi njen oče, ki se je pred štirimi leti težko poškodoval med smučanjem. O njegovem zdravstvenem stanju že dalj časa ni znanega veliko. Nazadnje se je govorilo, da bodo Schumija odpeljali na zdravljenje v ZDA.

michael schumacher Schumacher Magazin "Z nami komunicira s pomočjo signalov"

Komentarjev 1
  • ECKING 13:46 15.december 2017.

    Ir.K a ti pa MIchael sta pa kr na ti ?