Magazin
9633 ogledov

"Z nami komunicira s pomočjo signalov"

michael schumacher EPA
Za nemške medije je spregovoril eden izmed prijateljev družine Schumacher.

Družina nekdanjega voznika Formule 1 Michaela Schumacherja še vedno upa na medicinski čudež, s pomočjo katerega bi se mu povrnilo zdravje. Trenutno je v svojem domu v Ženevi, kjer zanj skrbijo družina in zdravstveno osebje. Kot pišejo nemški mediji, zdravljenje in nega družino stane 130 tisoč evrov na teden.

Neimenovani družinski prijatelj je za nemški časopis Brunte povedal, da gotovo tudi kondicija, v kateri je bil voznik pred nesrečo, še vedno pomaga pri zdravljenju po nesreči v francoskih Alpah, do katere je prišlo leta 2013.

"Corinna in njuna otroka, 18-letni Mick in 20-letna Gina še vedno upajo, da bo prišlo do medicinskega čudeža," je povedal omenjeni družinski prijatelj in pri tem dodal, da jim Michael "pošilja signale z nekih oddaljenih svetov".

Znano je, da zdravstvenega stanja nekdanjega dirkača njegova družina ne želi javno komentirati. "Potrebno je zaščititi njegovo zasebnost; vsaka izjava o zdravstvenem stanju bi to zasebnost in intimo porušila," je že pred časom izpostavila Schumacherjeva menedžerka Sabine Kehm, medtem ko je Johnny Herbert, nekdanji Schumacherjev kolega iz sveta Formule 1, povedal, da ima tako dobre kot slabe dni. Kaj več o njegovem trenutnem stanju ni znanega.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice