Kaj ji bo kirurg popravil?

Foto: Žurnal24 Kate Middleton naj bi intenzivno razmišljala o lepotnih posegih. (Foto: Flynet)
Bodoča britanska princesa Kate Middleton naj bi se kmalu ulegla pod nož. Za lepotne operacije bo menda odštela 150 tisoč dolarjev (več kot 107 tisoč evrov).
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletna Kate Middleton, ki se bo konec aprila poročila z britanskim prestolonaslednikom Williamom, je po pisanju tabloida The National Enquirer na lepotni misiji. Kot pišejo, si bo bodoča princesa privoščila lepotne operacije v vrednosti 150 tisoč dolarjev. "Kate se zaveda, da bo postala ena najpogosteje fotografiranih žensk na svetu in da bodo vse ženske do potankosti ocenjevale njen videz. Želi si sodobnega in glamuroznega imidža, zato se bo pod nož ulegla, še preden bo čas začel uničevati njeno postavo," je za revijo povedal vir.

Kate naj bi si želela večje prsi, polnejše ustnice, manjše boke in bolj napeto zadnjico. Poleg tega menda načrtuje tudi manjši poseg na nosu, nekaj injekcij botoksa okoli oči in keramične prevleke za zobe.

Operacije oziroma posege bodo po poročanju tabloida izvedli v Švici, saj se Kate boji, da bi jo njeni bodoči podaniki videli v modricah in povojih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.