Magazin > VIP
28 ogledov

Kaj ji bo kirurg popravil?

Kate Middleton naj bi intenzivno razmišljala o lepotnih posegih. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Bodoča britanska princesa Kate Middleton naj bi se kmalu ulegla pod nož. Za lepotne operacije bo menda odštela 150 tisoč dolarjev (več kot 107 tisoč evrov).

Devetindvajsetletna Kate Middleton, ki se bo konec aprila poročila z britanskim prestolonaslednikom Williamom, je po pisanju tabloida The National Enquirer na lepotni misiji. Kot pišejo, si bo bodoča princesa privoščila lepotne operacije v vrednosti 150 tisoč dolarjev. "Kate se zaveda, da bo postala ena najpogosteje fotografiranih žensk na svetu in da bodo vse ženske do potankosti ocenjevale njen videz. Želi si sodobnega in glamuroznega imidža, zato se bo pod nož ulegla, še preden bo čas začel uničevati njeno postavo," je za revijo povedal vir.

Kate naj bi si želela večje prsi, polnejše ustnice, manjše boke in bolj napeto zadnjico. Poleg tega menda načrtuje tudi manjši poseg na nosu, nekaj injekcij botoksa okoli oči in keramične prevleke za zobe.

Operacije oziroma posege bodo po poročanju tabloida izvedli v Švici, saj se Kate boji, da bi jo njeni bodoči podaniki videli v modricah in povojih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.