Kaj moške najbolj skrbi?

Foto: Žurnal24 Bo kmalu kot mama? (Foto: Shutterstock)
Tudi moške v razmerju skrbi marsikaj, a kaj je tisto, kar naj bi jim povzročalo največ sivih las? Skrb, da bo njihova partnerica čez nekaj let postala takšna kot njena mama.
Oglej si celoten članek

Bo čez nekaj let videti kot njena mama? V raziskavi, narejeni v Veliki Britaniji, je največ moških (v raziskavi jih je sodelovalo dva tisoč) povedalo, da je njihov največji strah, da bi se njihova boljša polovica postarala v svojo mater – da bi se začela tako vesti in bi bila tako tudi videti. Jo Barnett, britanska strokovnjakinja za razmerja, je rezultate študije pokomentirala z besedami: "Stara modrost pravi, da če hočeš vedeti, kakšna bo tvoja partnerica, ko bo stara, poglej njeno mamo. V veliki meri je to res. Če lovite vitko mlado žensko, njena mama pa je lepo okrogla, je velika možnost, da bo debelušna tudi ona, ko se bo postarala. Res pa je tudi, da sodobne ženske veliko bolj zavzeto skrbijo zase, zato to s staranjem še zdaleč ni nujno res." Tiskovni predstavnik podjetja, ki je naročilo raziskavo, pa je povedal: "Britanski moški so preveč obremenjeni z ženskami. Radi bi jih spodbudili, naj bodo pri njih bolj sproščeni in živijo za trenutek."

Med sestrami ali brati?
Raziskava pa je pokazala še nekaj. Moški, ki odraščajo z veliko sestrami, za ženske niso tako privlačni kot moški, ki odraščajo z brati – prvi se ženskam morda zdijo manj možati kot drugi, menijo strokovnjaki. Razmerje med moškimi in ženskami v družini, v kateri odraščajo, naj bi namreč vplivalo na spolno vedenje moških.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.