Kaj moški počnejo po koncu zveze

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če ste mislili, da moški po koncu zveze niso slabe volje in da bivšo prebolijo tako, da si takoj privoščijo priložnostni seks, se motite.
Oglej si celoten članek

S priložnostnim seksom naj bi svoje rane celilo le 14 odstotkov moških, je pokazala raziskava, ki so jo naredili na angleški spletni strani za zmenkarije Elite Singles. Moški pravijo, da so prav tako čustveni kot ženske, kar 25 odstotkov več moških kot žensk pa je priznalo, da so po koncu ljubezenskega razmerja žalovali.

In kaj moški počnejo, da bi preboleli sovjo bivšo? Nič kaj drugega, kot ženske, pravijo na omenjeni spletni strani. Največ, 61 odstotkov moških, preboleva s pomočjo druženja s prijatelji (na ta način razpadlo zvezo preboleva 76 odstotkov žensk), 41 odstotkov pa se jih zakoplje v delo (med ženskami je takšnih 44 odstotkov). 24 odstotkov moških je reklo, da se potolažijo z nečim novim, 15 odstotkov jih tolažbo išče v hrani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.