Magazin > Lepota & telo
187 ogledov

Kaj moški počnejo po koncu zveze

moški Shutterstock
Če ste mislili, da moški po koncu zveze niso slabe volje in da bivšo prebolijo tako, da si takoj privoščijo priložnostni seks, se motite.

S priložnostnim seksom naj bi svoje rane celilo le 14 odstotkov moških, je pokazala raziskava, ki so jo naredili na angleški spletni strani za zmenkarije Elite Singles. Moški pravijo, da so prav tako čustveni kot ženske, kar 25 odstotkov več moških kot žensk pa je priznalo, da so po koncu ljubezenskega razmerja žalovali.

In kaj moški počnejo, da bi preboleli sovjo bivšo? Nič kaj drugega, kot ženske, pravijo na omenjeni spletni strani. Največ, 61 odstotkov moških, preboleva s pomočjo druženja s prijatelji (na ta način razpadlo zvezo preboleva 76 odstotkov žensk), 41 odstotkov pa se jih zakoplje v delo (med ženskami je takšnih 44 odstotkov). 24 odstotkov moških je reklo, da se potolažijo z nečim novim, 15 odstotkov jih tolažbo išče v hrani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.