Kaj najprej vidite na sliki?

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
Kar opazimo najprej, veliko pove o delovanju naše psihe pa tudi o željah, h katerim stremimo.
Oglej si celoten članek

Malo za šalo, malo zares, a s takšnimi izbirami se poigrava tudi psihologija. Dobro poglejte sliko. Morda boste takoj opazili številne podrobnosti, vendar tisto, kar ste najprej opazili, odkriva to, kar vam je najbolj pomembno v življenju in k čemer stremite.

Kaj ste opazili najprej?

Jamo
Želite si strastne ljubezni. Sanjate, da boste spoznali nekoga, ki bo vnesel radost in vznemirjebnje v vaše življenje in pregnal neprestane skrbi. Menite, da bi vas takšen nekdo izpolnil v popolnosti in da vaše življenje v tem primeru ne bi bilo več tako sivo.

Morje
Želite si svobode. Vse, kar želite je, da živite samostojno v skladu s svojimi željami in po svojih pravilih, brez vpletanja drugih.

Obraz
Stremite k miru in sreči. Vse, česar si želite, je uravnoteženo, mirno življenje brez velikih pretresov. Niste človek, ki bi težil k ekstremom; vse, kar vam je potrebno, je dobra hrana, dobri prijatelji, veliko pozitivnega druženja in smeha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.