Magazin > Odnosi in prosti čas
6578 ogledov

Kaj najprej vidite na sliki?

Skrite želje Wikipedia
Kar opazimo najprej, veliko pove o delovanju naše psihe pa tudi o željah, h katerim stremimo.

Malo za šalo, malo zares, a s takšnimi izbirami se poigrava tudi psihologija. Dobro poglejte sliko. Morda boste takoj opazili številne podrobnosti, vendar tisto, kar ste najprej opazili, odkriva to, kar vam je najbolj pomembno v življenju in k čemer stremite.

Kaj ste opazili najprej?

Jamo
Želite si strastne ljubezni. Sanjate, da boste spoznali nekoga, ki bo vnesel radost in vznemirjebnje v vaše življenje in pregnal neprestane skrbi. Menite, da bi vas takšen nekdo izpolnil v popolnosti in da vaše življenje v tem primeru ne bi bilo več tako sivo.

Morje
Želite si svobode. Vse, kar želite je, da živite samostojno v skladu s svojimi željami in po svojih pravilih, brez vpletanja drugih.

Obraz
Stremite k miru in sreči. Vse, česar si želite, je uravnoteženo, mirno življenje brez velikih pretresov. Niste človek, ki bi težil k ekstremom; vse, kar vam je potrebno, je dobra hrana, dobri prijatelji, veliko pozitivnega druženja in smeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.