Kaj nam želi Melania z novo objavo sporočiti?

Foto: epa
Foto: epa
Menda nestrpno odšteva minute v Beli hiši.
Oglej si celoten članek

Neka nekdanja svetovalka Melanie Trump je po volitvah povedala, da prva dama odšteva minute do ločitve. Da njun zakon obstaja le še na papirju in da gre v bistvu za posloven odnos, se sicer govori že od samega začetka Trumpovega predsednikovanja. 
Za to je kriva tudi Melania, ki je moža v javnosti večkrat osramotila, ko se je izogibala njegovemu dotiku.

Melania Trump Menda komaj čaka, da se loči, zdaj pa tole ...

Kot dokaz, da namerava Melania v prihodnost odkorakati sama, bi lahko videli tudi Melanijino novo objavo na Twitterju. Marincem je čestitala za 245. rojstni dan in ob tej priložnosti objavila nekaj fotografij - na eni je sama, na dveh pa je v ospredju ona in ne predsednik Trump.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:58 12. November 2020.

    irena a si fouš..lepša je k ti..100 krat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.