Magazin > VIP
67063 ogledov

Menda komaj čaka, da se loči, zdaj pa tole ...

melania trump Profimedia
Donald in Melania Trump poraza še nista priznala.

Donald Trump se noče sprijazniti z odločitvijo ljudstva in še naprej trdi, da so mu ukradli volitve. Poraza še ni priznal in ga očitno še lep čas ne bo, kar pomeni, da bosta morala zakonca Biden na obisk pri Trumpovih še malo počakati. Tradicija namreč veleva, da se odhajajoči predsednik v Beli hiši sreča s svojim naslednikom in bodočo prvo damo.

Čeprav se je govorilo, da je Melania med tistimi, ki Donaldu prigovarjajo, naj prizna poraz, zlobni jeziki pravijo, da predvsem zato, da bi se lahko čim prej ločila, pa prva dama na zunaj kaže drugačen obraz. "Američani si zaslužijo pravične volitve.Vsi zakoniti - ne nezakoniti - glasovi morajo biti prešteti. Demokracijo moramo zaščititi s popolno transparentnostjo,“ je pred nekaj dnevi sporočila na Twitterju in stopila na stran svojega moža. 

Kot poroča Daily Mail, se prav tako še ni oglasila svoji naslednici, Jill Biden, ki je tako kot njen soprog že pljunila v roke in sestavlja svojo ekipo. Jill se namerava v naslednjih štirih letih posvetiti predvsem naslednjim temam: izobraževanju, veteranom in družinam vojakov ter raku. Bidnov sin Beau je služil v Iraku, umrl pa za rakom leta 2015, zato nikogar ne preseneča, da se bo Jill posvetila prej omenjenim področjem. 

Kako velika bo njena ekipa, še ni znano. Melania je imela majhno, le deset oseb, medtem ko sta njeni predhodnici Michelle Obama in Laura Bush imeli precej večjo ekipo – vsaka po 25 ljudi.


 

Komentarjev 16
  • klavdija3 09:43 11.november 2020.

    Kaksne neumnosti se pisejo, za bruhat.

  • Waltter 00:14 11.november 2020.

    Ir. K. - no starsi so seveda ponosni , clanek je totalno zanic kr nekaj ampak je pa za bit ponosen ker tako tup avtor clanka se ni kot Serpetinsek, on bi znal se bol zjebat clanek.

  • mirror 19:23 10.november 2020.

    Namig, da se Melanija ločuje je zrasel na vašem medijskemu zelniku.

Sorodne novice