Magazin > VIP
52619 ogledov

Melania Trump: Moja bojazen se je uresničila

Barron Trump Profimedia
Izpoved prve dame ZDA.

Prva dama ZDA je na spletni strani Bele hiše razkrila, da se je s covid-19 okužil tudi njen sin Barron.

Ko je pred dvema tednoma dobila diagnozo, da ima koronavirus, so njene misli takoj odtavale k Barronu. "Na najino veliko olajšanje je bil njegov test negativen, kot mnogi starši v preteklih mesecih pa sem takoj pomislila: 'Kaj pa jutri ali pojutrišnjem?“ Moja bojazen se je uresničila, ko so ga še enkrat testirali. Tokrat je bil test pozitiven. Na srečo je močan najstnik in ni kazal simptomov. Po eni strani sem bila vesela, da smo vsi trije hkrati zboleli in smo lahko drug za drugega skrbeli ter skupaj preživljali čas. Sedaj je Barron negativen.“

Melania je ob tem še razkrila, da so bili tudi njeni simptomi blažji. "Imela sem bolečine, kašelj in glavobol, večino časa sem bila zelo utrujena,“ je zapisala in dodala, da se je pri zdravljenju odločila za "bolj naravno pot“ - več vitaminov in zdravo prehrano.

Na koncu je še dodala, da je bil tudi njen zadnji test negativen in da upa, da bo lahko kmalu spet opravljala svoje naloge.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.