Magazin
93409 ogledov

"Melania odšteva trenutke v Beli hiši, da se lahko loči"

Melania Trump Epa
Bo Donald Trump poleg volitev izgubil še ženo?

Melania Trump naj bi bila po poročanju ameriških medijev med tistimi, ki prigovarjajo dosedanjemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, da sprejme poraz na volitvah. Enako naj bi Trumpu svetoval tudi predsednikov zet in svetovalec Bele hiše Jared Kushner.

A Melania se je medtem prvič po volitvah oglasila tudi na Twitterju ter podprla Trumpova prizadevanja za ponovno štetje glasovnic. "Američani si zaslužijo pravične volitve," je zapisala. "Vsi zakoniti - ne nezakoniti - glasovi morajo biti prešteti. Demokracijo moramo zaščititi s popolno transparentnostjo." 

Melania Trump Govor Svet Melania Trump: Če vam je všeč ali ne, vsaj vedno veste, kaj misli
melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia
melania trump Bela hiša Svet Melania prenovila vrt, odzivi strašni: Zabetonirala raj in naredila parkirišče Video Svet Melania ga je odrinila: Trump po več poskusih obupal

Mediji so se sicer razpisali tudi o tem, da naj bi Melania odštevala dneve v Beli hiši, da bi se čimprej lahko ločila od svojega moža Donalda. Tako trdi nekdanja uslužbenka Bele hiše Omarosa Manigault Newman. Če bi to storila v času mandata, bi Donalda preveč osramotila in ponižala, zato naj bi Melania čakala na ugodnejši trenutek. 

"Njun zakon je mrtev"

Druga nekdanja uslužbenka "lepe Slovenke" Stehanie Wolkoff sicer po poročanju medijev že leta trdi, da je zakon med Melanio in Donald "nekaj najbolj bizarnega", kar je videla v svojem življenju. Ko se je Trump preselil v Belo hišo, je Melania s selitvijo odlašala. Uradno naj bi to bilo zato, ker ni želela, da sin Baron prekine šolo, a "zlobni jeziki" so trdili, da enostavno ni bila zainteresirana za življenje z Donaldom. Prav tako naj ne bi pričakovala, da bo Donald zares zmagal na volitvah. 

Melania Trump | Avtor: Epa Epa

Melania Trump Magazin Melania Trump: Moja bojazen se je uresničila Melania Trump Melania Trump Svet Prva dama na posnetku: "Dajte mi že jeb*** mir!" Melania Trump Magazin Grafologinja: "Melanijin podpis razkriva nekaj zelo zastrašujočega"

Melania je sicer javno ves čas zatrjevala, da je v odličnih odnosih z Donaldom ter zanikala, da bi bil njun zakon v krizi. A da ni bilo vse v redu, je bilo opaziti tudi pred kamerami, ko ga je večkrat odrinila od sebe. Wolkoffova trdi, da je njun zakon že dolgo mrtev, kar naj bi dokazovalo tudi dejstvo, da spita v Beli hiši v ločenih spalnicah. 

"Ločitev bi ga med predsedovanjem preveč ponižala"

"Če bi ga Melania z ločitvijo ponižala, ko je bil še predsednik, bi Donald našel način, da jo kaznuje," je prepričana Newmanova. Pravi trenutek za to naj bi zato nastopil, ko odideta iz Bele hiše. 

melania trump Obleka že razprodana Magazin Na tem področju Jill Biden Melanii Trump ne bo segla do kolen
Donald in Melania Trump | Avtor: Twiter Twiter
Volitve ZDA FOTO Svet Melania že oddala svoj glas Melania Trump Nagovor prve dame Svet S to izjavo je Melanija sprožila val smeha Melania Trump Magazin Video: Trump pred kamerami grdo odrinil Melanio

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • jan5 15:09 09.november 2020.

    Kaksna je razlika Kim Kardasian in Melanijo.Nobena,obe sta z opravljanjem najstarejse obrti,prisli do bogastva!!!!!

  • jan279 12:49 09.november 2020.

    Je rekla da bo zdj filme snemala. Za zacetek mehke

  • kapibara1 11:11 09.november 2020.

    Pa kaj pol če se ločita ! Razlika med vsemi drugimi je le ta, da sta tota bolj poznana..