Magazin > VIP
38374 ogledov

Grafologinja: "Melanijin podpis razkriva nekaj zelo zastrašujočega"

Melania Trump epa
Je padla pod vpliv soproga po lastni volji ali ...

Od žene kot trofeja, zlorabljene partnerice in fikusa ob svojem soprogu do govoric, da si Melania Trump (50) želi ločitve, a ji Donald (74) zaradi ugleda tega ne pusti, čeprav naj bi jo varal na vsakem koraku. Nove teorije o bizarnem odnosu ameriškega predsedniškega para neprestano kapljajo v javnost. Najnovejšo teorijo pa  je sprožila grafologinja, ki je analizirala rokopis prve dame, češ da je v njem podpisu mogoče zaznati nekaj zelo motečega, poroča Daily Mail. 

Grafologi so namreč strokovnjaki, ki ne  preverjajo le verodostojnost podpisov, temveč obvladajo tudi znanost o branju osebnosti in čustev iz rokopisa ljudi, saj je rokopis ravno tako individualen kot prstni odtis. Ob analizi pisma, ki ga je podpisala Melania, in v katerem se zahvaljuje zagovornici pravic živali in predstavnici PETE, Pameli Anderson za darovan plašč iz umetnega krzna, so grafologi opazili, da je Melanijin podpis zelo podoben Donaldovem. Strokovna teza o podobnosti obeh podpisov nakazuje, da Melania poskuša kopirati svojega moža. Vprašanje, ki se ob tem postavlja, je - ali to počne po lastni volji ali pa je v odnosu z možem izgubila del lastne identitete?

"Podobnost je neverjetna, vendar je jasno, da je njen podpis stiliziran, verjetno zato, ker ga je Melania vadila," pravi strokovnjakinja za analizo rokopisa, Sheila Kurtz. Analitiki so sicer že prej ugotovili, da Trumpova pisava nakazuje na to, da gre za egocentričnega, preveč samozavestnega in zelo verjetno narcisoidnega človeka.

Da je zakon predsednika Trumpa in prve dame res nevsakdanji, pa sta potrdili tudi njuni nekdanji gospodinji, ki sta za predsedniški par delali, preden sta se vselila v belo hišo. Novinarki Mary Jordan sta za knjigo o Melanii razkrili, da je prva dama zelo zahtevna, a spoštljiva in prijazna. Povedali sta, da zakonca, tudi kadar sta bila skupaj, to je bilo zelo redko, nista komunicirala, ob obiskih njegovega golf kluba v New Jerseyju pa sta spala v ločenih spalnicah. 

Melania Trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Melania Trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 12
  • fiston 19:02 29.september 2020.

    To je od tega ker je trenirala Trumpov podpis, da ga lahko ponaredi, če bo sila. :)

  • bogdan76 16:36 29.september 2020.

    Slovenijo bo obiskala in to nenapovedano,

  • Waltter 11:54 29.september 2020.

    Kot grafolog, neke vrste strokovnjak pa moras biti res vsekan splog v dobi digitalizacije in kjer tako melanija kakor tudi donald nista na roko napisala nekaj ze vsaj 10 let. In oni to delajo analizo po podpisih. Pa ja seveda, ...prikaži več sploh se ne rabis izpostavljat kot kvazi strokovnjak da izjavis da je narcisoiden in podobne traparije. Pa saj imas oci. Oba pa imata podpise natrenirane, tako pac je vsi in prav vsi natrenirajo podpis in podpis je ponavadi precej drugacen kakor pisava.

Sorodne novice