Magazin > VIP
2211 ogledov

Trump princu Harryju: Želim mu veliko sreče, potreboval jo bo

harry, meghan markle Profimedia
Meghan Markle se je postavila na stran Joeja Bidna.

Da vojvodinja Sussexa ne podpira ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je povedala že nekajkrat, tudi pred nekaj dnevi, ko sta s Harryjem nastopila v oddaji revije Times, v kateri so razglasili 100 najbolj vplivnih oseb na svetu.

Meghan je v posnetku poudarila, da je zelo pomembno, da se Američani novembra podajo na volišča. "Vsake štiri leta nam pravijo, da so to najbolj pomembne volitve v našem življenju. Tokrat so res,“ je dejala, Harry pa je dodal, da je pomembno, da sovražnemu govoru, napačnim informacijam in negativnostim na spletu obrnemo hrbet. Posredno sta torej dala vedeti, da podpirata demokratskega kandidata Joeja Bidna.

Predsednika Trumpa so z njeno izjavo soočili na tiskovni konferenci. "Nisem njen oboževalec. Tole bom rekel, kar je verjetno že slišala … Harryju želim veliko sreče, potreboval jo bo,“ je izjavil. 



Harry je v videu tudi povedal, da v Veliki Britaniji ni smel voliti. Člani kraljeve družine morajo biti nevtralni. Dvor se je na njun poziv odzval zelo zadržano. Harry ni več v službi krone, njegove izjave so zato zasebne narave, pravijo.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.