Svet
135850 ogledov

Melania prenovila vrt, odzivi strašni: Zabetonirala raj in naredila parkirišče

Bela hiša vrt rose garden
1/4
Bela hiša
Melania Trump je prenovila enega od najbolj ikoničnih vrtov Bele hiše, a bi bilo po odzivu javnosti sodeč bolje, da se dela ne bi lotila. Iz vrta je naredila pokopališče, je eden od zapisov na Twitterju. Kaj menite vi?

Iz Bele hiše so pred nekaj meseci sporočili, da se je Melania Trump odločila za prenovo znamenitega vrte 'Rose Garden'. V soboto je svetu pokazala svoj dosežek. Sodeč po odzivu javnosti, bi morda bilo bolje, da se obnove ne bi lotila.

Prva dama, kot vse kaže, ni ravno navdušena na rožami in drevesi, ampak ima raje beton. Z vrta je namreč odstranila češnjeva drevesa in nekatere rože, ki jih je tam pred šestdesetimi posadila Jackie Kennedy, namesto njih pa tja postavila betonske plošče.

 

Vrt pred ovalno pisarno je bil praktično nedotaknjen zadnjih 60 let. Melania Trump je imela dobre namene, a sodeč po odzivih z interneta, v javnosti nad njenimi posegi ni navdušenja. Nekateri zdajšnjo obliko vrta primerjajo s pokopališčem.

Nekateri kritiki jo primerjajo celo z Marijo Antonieto, ki je na veliko zapravljala, medtem ko je ljudstvo, ki mu je vladala, komaj živelo. Vzporednice vlečejo z Združenimi državami, ki so se znašle v veliki finančni krizi, ki jo je povzročil covid-19.

 

 

 

Komentarjev 18
  • Naklonsky 07:44 24.avgust 2020.

    Vrt je lepo prenovljen in je bil prenove tudi potreben. Je pa res, da politični nasprotniki iščejo zdraho povsod tam, ki je ni treba. Nevoščljivost in primitivnost naše leve politične sodrge komentatorjev meji pa že na norost, vključno z novinarji. ...prikaži več. Lep primer ste ravno komentatorji tega članka. https://abcnews.go.com/Politics/lady-melania-trump-unveils-white-house-rose-garden/story?id=72541169

  • Avatar Frenniola
    Frenniola 01:07 24.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • jakec1575 22:27 23.avgust 2020.

    tak seljački slovenački vrt. moze ona iz sevnice al ne moze sevnica iz nje.