Kaj o vas razkrivajo vaša stopala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ali stopala res razkrivajo naš značaj? Preverite.
Oglej si celoten članek

Sami se prepričajte, ali med obliko stopala in značajem obstaja povezava.

"Normalno“ stopalo
Večina ljudi ima "normalno“ stopalo, kar pomeni, da je najdaljši prst na njihovi nogi palec. Osebe s takšnim stopalom naj bi bile družabne in radovedne. Hrepenijo po novih izkušnjah in novem znanju. Radi potujejo in zelo se zanimajo za kulturo.

"Grško" stopalo
Pri "grškem“ stopalu je drugi prst na nogi najdaljši. Ta oblika stopala naj bi kazala na kreativen in zelo družaben značaj. Osebe s takšnimi stopali naj bi bili poleg tega tudi veliki športni navdušenci in ves čas v gibanju. Sposobni so navdušiti in motivirati množice. Včasih se odzovejo zelo čustveno in impulzivno, kar pri ostalih vodi v slabo voljo.

Vsi prsti so približno enako dolgi
Ljudje s takšnimi stopali naj bi bili veliki dvomljivci in zelo neodločni. So praktične narave in odgovorni. Prijatelji se lahko nanje vedno zanesejo.

Ozko stopalo
O ozkem stopalu govorimo, če je palec koničaste oblike, zadnja dva prsta pa ležita zelo tesno skupaj. Če imate takšno stopalo, naj bi bili introvertirane narave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.