Magazin > Odnosi in prosti čas
372 ogledov

Kaj o vas razkrivajo vaša stopala

stopala Profimedias
Ali stopala res razkrivajo naš značaj? Preverite.

Sami se prepričajte, ali med obliko stopala in značajem obstaja povezava.

"Normalno“ stopalo
Večina ljudi ima "normalno“ stopalo, kar pomeni, da je najdaljši prst na njihovi nogi palec. Osebe s takšnim stopalom naj bi bile družabne in radovedne. Hrepenijo po novih izkušnjah in novem znanju. Radi potujejo in zelo se zanimajo za kulturo.

"Grško" stopalo
Pri "grškem“ stopalu je drugi prst na nogi najdaljši. Ta oblika stopala naj bi kazala na kreativen in zelo družaben značaj. Osebe s takšnimi stopali naj bi bili poleg tega tudi veliki športni navdušenci in ves čas v gibanju. Sposobni so navdušiti in motivirati množice. Včasih se odzovejo zelo čustveno in impulzivno, kar pri ostalih vodi v slabo voljo.

Vsi prsti so približno enako dolgi
Ljudje s takšnimi stopali naj bi bili veliki dvomljivci in zelo neodločni. So praktične narave in odgovorni. Prijatelji se lahko nanje vedno zanesejo.

Ozko stopalo
O ozkem stopalu govorimo, če je palec koničaste oblike, zadnja dva prsta pa ležita zelo tesno skupaj. Če imate takšno stopalo, naj bi bili introvertirane narave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.