Kaj o vašem odnosu pove položaj rok?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kako se par drži za roke, zelo veliko pove o odnosu.
Oglej si celoten članek

"Stisk roke bi lahko označili za posameznikovo osebno izkaznico, saj vsak na drugačen način in z drugačno močjo stisne roko druge osebe. Iz stiska rok lahko sklepamo, kako blizu nam je oseba,“ razlaga dr. Wolfgang Krüger, ki že več let raziskuje vedenje parov. Med drugim je ugotovil, da je pri kar 88 odstokih parov, ki pravijo, da so romantiki, roka moškega na vrhu.

Foto: Profimedias držanje za roke

1. Nerazdružljiva
Prepleteni prsti kažejo na par, ki si je zelo blizu in ji mu je strast zelo pomembna. Sta divja in temperamentna, zato sporčki niso redki. Trikrat lahko ugibate, kje in kako takšen par rešuje svoje težave …

Foto: Profimedias držanje za roke
2. Samostojna
Takšen položaj rok je značilen za ljudi, ki svojemu partnerju slepo zaupajo. So sproščeni in ekstrovertirani. Zavedajo se, da vsak človek potrebuje čas zase, zato se partnerja ne oklepajo.

Foto: Profimedia držanje za roke

3. Prijatelja
Za roke se držita, ker vama je to všeč, in ne zato, ker sta se na to navadila. Ljubezenske izpovedi in izkazovanje nežnosti v javnosti za vaju niso značilni. Vajin odnos temelji na zaupanju in razumevanju. Rada in pogosto se posvečata drug drugemu.

Foto: Profimedia držanje za roke


4. Crkljivčka
Ljubita nežne dotike in crkljanje. Prepirom se izogibata. Raje se za nekaj časa umakneta, da se strasti pomirijo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.