Magazin > Odnosi in prosti čas
146 ogledov

Kaj o vašem odnosu pove položaj rok?

Moški in ženska Profimedias
Kako se par drži za roke, zelo veliko pove o odnosu.

"Stisk roke bi lahko označili za posameznikovo osebno izkaznico, saj vsak na drugačen način in z drugačno močjo stisne roko druge osebe. Iz stiska rok lahko sklepamo, kako blizu nam je oseba,“ razlaga dr. Wolfgang Krüger, ki že več let raziskuje vedenje parov. Med drugim je ugotovil, da je pri kar 88 odstokih parov, ki pravijo, da so romantiki, roka moškega na vrhu.

držanje za roke | Avtor: Profimedias Profimedias


1. Nerazdružljiva
Prepleteni prsti kažejo na par, ki si je zelo blizu in ji mu je strast zelo pomembna. Sta divja in temperamentna, zato sporčki niso redki. Trikrat lahko ugibate, kje in kako takšen par rešuje svoje težave …

držanje za roke | Avtor: Profimedias Profimedias

2. Samostojna
Takšen položaj rok je značilen za ljudi, ki svojemu partnerju slepo zaupajo. So sproščeni in ekstrovertirani. Zavedajo se, da vsak človek potrebuje čas zase, zato se partnerja ne oklepajo.

držanje za roke | Avtor: Profimedias Profimedias


3. Prijatelja
Za roke se držita, ker vama je to všeč, in ne zato, ker sta se na to navadila. Ljubezenske izpovedi in izkazovanje nežnosti v javnosti za vaju niso značilni. Vajin odnos temelji na zaupanju in razumevanju. Rada in pogosto se posvečata drug drugemu.

držanje za roke | Avtor: Profimedias Profimedias



4. Crkljivčka
Ljubita nežne dotike in crkljanje. Prepirom se izogibata. Raje se za nekaj časa umakneta, da se strasti pomirijo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.